Huomioitavaa LED-valoista

- 2021-06-18-

Katso ensin siru
Siru on LED-lampun ydinvaloa säteilevä elementti, ja eri merkkien ja mallien valotehokkuus ja värintoistoindeksi ovat erilaisia. Suurin osa markkinoilla olevista lampuista käyttää nyt yksikidesiruja, ja integroituja siruja kutsutaan myös COB-siruiksi, joiden suorituskyky on parempi kuin yksikidesirut. Siksi ostaessasi yritä valita COB-siruja, joilla ei ole vain pitkä käyttöikä, vaan myös korkeampi valotehokkuus ja värintoistoindeksi, ja niitä käytetään useammissa tilanteissa.
Toinen katsaus värilämpötilaan
Eri valaistuspaikoissa, kuten makuuhuoneissa, olohuoneissa, keittiöissä ja kylpyhuoneissa, on erilaisia ​​valaistustarpeita. Tällä hetkellä voit katsoa valitaksesi Led-lampun värilämpötilan. Värilämpötila-alueLED-valoton 2700 ~ 6500K, mitä pienempi arvo, sitä keltainen valo, muuten sinivalkoinen valo. Värilämpötila-alue sopivaLED valaistusvalaisimien tulee olla lähellä auringon luonnollisen valkoisen valon värilämpötila-aluetta. Se on tieteellinen valinta. Päivittäisissä kodin valaisimissa voit valita 2700K hehkulampun värin tai 5000K neutraalin valkoisen; lisäksi valo ei ole niin valkoinen kuin mahdollista. Korkean värilämpötilan valot ovat lähellä häikäisyä keskipäivällä ja ärsyttävät liikaa silmiä, kun taas alhaiset värilämpötilat ovat alttiita väsymykselle. Vain valot, joiden värilämpötila on miellyttävä, ovat terveellisiä valoja.
Kolmas katsaus valovirtaan
Valovirta viittaa yleensä kirkkauteen. Eri ympäristöt ja alueet vaativat erilaista valoa. Saman ping-määrän alla käytettävien lamppujen määrä vaihtelee eri ympäristöjen mukaan. Ostaessasi voit tutustua ostosoppaaseen oman tilatarpeesi mukaan. Lamppua valittaessa on tarpeen yhdistää valaistusympäristö, huomioida tuotteen valovirtaindeksi tai kiinnittää huomiota valon kirkkauteen ja yrittää valita riittävän kirkas mutta ei häikäisevä lamppu.
Neljäs katsaus värintoistoindeksiin
Värintoistoindeksin katsominen tarkoittaa kohteen värin todellista astetta valon alla. Arvo on yleensä 0-100. Nyt LED-lamppujen värintoistoindeksi on suurempi kuin 75, ja on suositeltavaa valita yli 80.
Viidenneksi, suorita stroboskooppinen testi
On suositeltavaa tarkistaa, onko ostettuLED lamputovat stroboskooppisia. Stroboskooppiset lamput vaikuttavat näkökykyyn. Stroboskooppinen on ongelma, jota on vaikea havaita paljaalla silmällä. Voit käyttää matkapuhelinta kohdistaaksesi valaisimeen ottaaksesi kuvia. Jos kuva on harmaa ja valkoinen "raidallinen", se tarkoittaa, että se on stroboskooppinen, jos ei ole "raidallista", se tarkoittaa, että se ei ole stroboskooppinen